Oppland Reinsvoll Sentrum Nav jpeg

Sentrumsgata 11

  • Fra . 1 850 000,-
  • 46-70
  • 1-3 soverom
  • Fra . 1 850 000,-
  • 46-70
  • 1-3 soverom

Vestre toten

REINSVOLL SENTRUM (1 SOLGT/1 RESERVERT): 14 selveierleiligheter m/ vedlikeholdsvennlig & høy standard - Balkong/Terrasse

Map iconVis i kart

Enheter

Kort oppsummert

REINSVOLL SENTRUM - Sentrumsgata 11 er et moderne prosjekt med 14 leiligheter fordelt på 2, 3 og 4-roms enheter. Alle leilighetene er romslige i størrelsen og er smart utformet med gjennomgående og innholdsrik planløsning.

Området består i dag for det meste av hus og større enheter, så dette prosjektet imøtekommer det voksende behovet for praktiske og moderne leiligheter, såkalt «easy-living». Leilighetene er utformet i slitesterke materialer med fokus vedlikeholdsvennlighet og god standard. Materialvalget er tidsriktig og velvalgt med rene linjer, lyse toner og slette flater.

Her vil man bo i et rolig og tilbaketrukket område med kort vei til både togstasjon, skole, barnehage og dagligvareforretning. Reisetiden inn til Gjøvik sentrum er på knappe 15 minutter med tog, og de vakre markaområdene gir kort vei til flotte rekreasjonsområder. I tillegg er det kun 10 minutters kjøreavstand til Raufoss sentrum og Amfi shoppingsenter.

Leilighetene:
Alle leilighetene har en gjennomgående planløsning med gode lysforhold og fine uteplasser. Romfordelingen er innholdsrik og praktisk utformet med minimum et soverom, bad, vaskerom/bod og en romslig sosial sone med åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet, spisestuen og stuen utgjør leilighetenes største areal og fungerer som hjemmets naturlige samlingssted.

H0101/H0201/H0107/H0207 - 4-roms leiligheter.
Innhold: Tre soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, bod/vaskerom og uteplass.

De største enhetene ligger på byggets ytterkant og er familievennlig utformet med romslig sosial sone, tre soverom og flott uteplass. De store vindusflatene vil sørge for gode lysforhold og den praktiske planløsningen med separat bad og vaskerom/bod vil gi enkel hverdagslogistikk samt god plass til oppbevaring. Det ene soverommet vil være det naturlige hovedsoverommet imens de to øvrige vil passe utmerket som barnesoverom/gjesterom.

H0102/H0202/H0106/H0206 - 3-roms leiligheter.
Innhold: To soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, bod/vaskerom og uteplass.

Leilighetene er praktisk utformet med gjennomgående romslige rom og åpen atmosfære. Det er god plass til oppbevaring og garderobeskap, samt godt med skapplass i kjøkkenavdelingen. Soverommene har en tilbaketrukket plassering i leiligheten, på motsatt side av den sosiale sonen.

H0103/H0203/H0104/H0204/H0105/H0205 - 2-roms leiligheter.
Innhold: Et soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, bod/vaskerom og uteplass.

Disse enhetene ligger plassert i byggets midte del og inkluderer en romslig planløsning med stort soverom og åpen sosial sone. Kjøkkensonen vil være arealeffektivt plassert langs den ene veggen og oppleves som lite dominerende i rommet samtidig som det er god plass til spisebord og sofagruppe. Uteplassene til disse leilighetene er av svært god størrelse og strekker seg over hele den ene kortsiden. Det romslige inngangspartiet gir plass til garderobeskap.

Kjøkken:
Kjøkkenet vil ha en sentral plassering i den sosiale sonen. Et sted for både kokkelering, matopplevelser og hyggelige kvelder rundt spisebordet. Kjøkkeninnredningen leveres av Sigdal, i designet UNO. En stilrent og minimalistisk innredning med rette ytterkanter i malt MDF. Den moderne utformingen har et tidsmessig uttrykk og med integrerte hvitevarer er uttrykket svært helhetlig. Hvitevarene leveres av Gorenje.

Les mer om Sigdal Uno // https://www.sigdal.com/kjokken/kjokkenmodeller/uno/

Bad:
Baderommet innredes med store, grå Glade Cinza fliser med et moderne uttrykk samt kvalitetsinnredning fra Linn Bad og wc fra Villeroy & Boch. Varmekablene i gulvet skaper for lun atmosfære til alle årstider og lysspottene i taket sørger for god belysning. Badet er plassert fåtalls skritt fra soverommene.

Fellesarealer:
Leilighetenes felles grøntområde vil bli pent opparbeidet med beplantning, sandkasse og sitteplasser. Et hyggelig fellesområde for beboere i alle aldre, med god plass til lek, avslapning og hagehygge. Her kan byggets beboere samles til sosiale sammenkomster og felles aktiviteter.

Objektbeskrivelse

Kontakt megler