Stuttvegen-5_Eksteriør_Vinkel-09_v2_3detstate.no.jpg

Stuttvegen 15-21

   Oslo

   NORDSTRAND: Nytt prosjekt - Topp moderne eneboliger tegnet av Blokk Arkitekter (4/4 SOLGT). Høy standard. Garasje. Hybel

   Map iconVis i kart

   Kort oppsummert

   Stuttvegen 15-21 er et nytt prosjekt hvor det skal oppføres fire arkitekttegnede eneboliger på en sentralt beliggende tomt i Stuttvegen på Nordstrand. Et spennende og topp moderne prosjekt med høy standard og tidløst arkitektonisk uttrykk.

   Eneboligene er tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Blokk Arkitekter, og byggherre er Oslo Bygg og Eiendom AS, som er en solid aktør med 20 års erfaring i området. Ekte håndverk - vil sikre deg din nye drømmebolig!

   Husene vil holde en gjennomgående eksklusiv og tidløs stil med moderne material- og fargevalg. Utvendig er det blant annet valgt solide materialer som har minimalt med behov for vedlikehold, og innvendig er alle farge- og materialvalg satt sammen av interiørdesigner - så her er ingenting overlatt tilfeldighetene.

   Skulle det allikevel være ønskelig med individuelle tilpasninger strekker vi oss langt for å få til dette. Her ligger alt til rette for å skape et drømmehjem!

   Byggene oppføres iht. TEK 17 med fokus på energieffektivitet. Dette innebærer blant annet balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med ca. 80% gjenvinningseffekt av varmeforbruket. Dette bidrar til å holde strømkostnadene lave.

   Det legges også vekt på at utearealene skal opparbeides ferdig og av høy kvalitet. Hagen vil bli opparbeidet med ferdiggress, Thuja Smaragd hekk og granitt kantstein, og gangveiene til hver enkelt enebolig vil bli lagt med belegingsstein.

   Kort oppsummert:
   - Sjeldent flotte eneboliger
   - Høy kvalitet, utvendig som innvendig
   - Moderne arkitektonisk utrykk
   - Sjeldent gode planløsninger
   - Gjennomgående eksklusiv og tidløs stil
   - Meget god takhøyde
   - Farge og materialvalg sammensatt av interiørdesigner
   - Materialvalg med begrenset fremtidig vedlikehold
   - Kjøkken fra HTH til en verdi av kr. 150.000,-
   - 28 downlights inkludert i leveransen
   - Samtlige boliger har hybel-mulighet
   - Garasje i hvert hus

   Objektbeskrivelse

   Kontakt megler