1 L7 A5405
Seniormegler MNEF

Andreas Alvenes

Å selge hjemmet sitt er for de fleste den viktigste og største transaksjonen man gjør i livet. Mange opplever dette som en stressende situasjon, der man føler at livsformuen står på spill.

I Norge kan vi være stolte over at vi er et av de tryggeste landene i verden på salg av bolig. Det skyldes et velfungerende lovverk, med stor grad av åpenhet. Men man kan også raskt trå litt feil. Det beste rådet er alltid å velge en kvalitetsbevisst megler som forstår deg og dine behov. En lyttende megler som tar seg god tid til å bli kjent med boligen din!

Andreas er 40 år og har bodd på Nordstrand de siste 12 årene. Han har over 18-års erfaring med boligsalg, både som daglig leder og megler, med over 1000 selvstendige salg. Han er tillitvekkende, med smittende humør og et godt glimt i øyet. Kunder beskriver han som folkelig, jordnær og ikke minst offensiv. Han er vårt siste tilskudd i BOA familien, og har lang fartstid som kvalitetsmegler fra Oslo øst.

Andreas fokuserer på lett og effektiv kommunikasjon, og du kan forvente at han er aktivt lyttende og konkret på rådgivningen. Han mener at det er viktig at man setter av god tid til det første møtet mellom kunde og megler. Møtene kan gjerne gjennomføres på kveldstid når roen i hjemmet har senket seg. Det viktigste i dette møtet er å avklare forventningene til kunden vedrørende pris og salgsprosess, samt skape en god relasjon.

SolgtBOA 949.19.jpgOslo

Munkegata 2 A

  • 6 300 000,-
  • 81
  • 2 soverom